Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Deseti REACT od 25. do 29. avgusta

react_20171111
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.06.2017. u 12:04

Regionalni evroatlantski kamp REACT 2017 održaće se na Žabljaku u periodu od 25. do 29. avgusta.

NVO Alfa Centar, koja organizuje ovu manifestaciju, saopštila je da je poziv za učešće otvoren za studente, predstavnike državnih institucija, lokalnih samouprava, političkih partija, nevladinih organizacija i medija koji su zainteresovani za detaljnije proučavanje ovogodišnjih tema i traje do 15. jula.

”Kamp će biti idealna prilika da se učesnici bliže upoznaju sa tradicijom, kulturom i istorijom Crne Gore i na taj način ozbiljnije promišljaju o njenoj budućnosti. Kao i prošlih godina, REACT je partnerski okupio državne institucije, međunarodne organizacije i fondacije, lokalnu samoupravu, nevladine organizacije, biznis partnere i medije”, naveli su organizatori.

Kako kažu, s obzirom na činjenicu da je Crna Gora postala punopravni član Alijanse, fokus ovogodišnjeg kampa biće na narednim koracima u oblasti vladavine prava, demokratizacije i slobode medija.

”Realizacijom Regionalnog evroatlantskog kampa REACT, ALFA Centar već desetu godinu daje svoj doprinos obrazovanju i edukaciji mladih ljudi na teme evropskih i evroatlantskih integracija, regionalne saradnje i stabilnosti, vojske, odbrane i diplomatije”, stoji u saopštenju te NVO. 

Više o kampu zainteresovani mogu pronaći na web stranici www.reactmontenegro.me i Facebook stranici REACT Camp.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci