Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Burić: Demokrate da ne bježe od svog identiteta

buric
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2017. u 16:43

Funkcioneri Demokrata Velizar Kaluđerović i Neven Gošović teško da su rođeni sredinom devedesetih godina, već su bili čelnici stranke koja je bila Miloševićeva filijala u Crnoj Gori, one iste koja je bila političko krilo zloglasnog Sedmog bataljona i upravo one koja je prizivala bombe i u Crnoj Gori, tvrdeći da "nijesmo ni mi gubavi", kazao je Marko Burić iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista.

Da su se funkcioneri Demokrata, Kaluđerović i Gošović, i njihovi istomišljenici pitali, smatra on, Crne Gore Gore ne bi bilo.

“Sve se bojimo da je tačno ono što stoji na sajtu vašeg nekadašnjeg SNP, da je šef marketinga te partije upravo Aleksa Bečić. Samo tako bismo razumjeli ove autogolove koje dajete, plasirajući tone neistina i besmislica na dnevnom nivou. Ipak, od istine pobjeći ne možete, jer smo mi tu da vas podsjećamo ko ste i šta ste radili dok smo mi obnavljali nezavisnost i dok smo se borili da očuvamo mir i stabilnost u zemlji,” kazao je Burić.

Politička lična karta Demokrata je, kako smatra on, “prilično žalosna,” iako u toj partiji, dodaje, sigurno smatraju da je situacija drugačija.

“Žalosno je, gospodo demagozi, što su vaši članovi činili sve da Crna Gora ne obnovi nezavisnost. Žalosno je što su vaši članovi prizivali NATO bombe. Žalosno je što je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore. Žalosno je što ste poturili građanima Kotora stranca. Žalosno je što ste, čim ste se dokopali vlasti, počeli da udomljavate kume, rođake i sinove vaših funkcionera. Žalosno je, gospodo demagozi, kada mladi ljudi navijaju protiv svoje države i kada se ne raduju dobrim rezultatima koje država ostvaruje,” ističe Burić.

Kako je kazao, u DPS-u su zajedno sa sugrađanima čine sve da Nikšić napreduje iz godine u godinu.

“Ponosni smo što naš Nikšić bilježi sve bolje rezultate u mnogim oblastima. Volimo svoj grad i radujemo se svakom njegovom uspjehu. Pobijedili smo na posljednjim izborima da bi pobijedio Nikšić. To su činjenice, a sve ostalo demagogija. Izigravajte mesije i proroke, ali vam mi iz Nikšića više nećemo odgovarati. Zapravo, uvjereni smo da je onaj ko vas tjera da hiperprodukujete ona saopštenja, ako ne naš član, ono bar pritajeni simpatizer,” zaključuje Burić.

 

izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.