Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Koncert američke plesne grupe Fly Dance Company

bez_naslova
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 19.03.2018. u 09:16

Američka hip-hop i break-dance plesna grupa Fly Dance Company (The Gentlemen of Hip-Hop) održaće koncert u Nikšićkom pozorištu večeras sa početkom u 20h.

Plesači grupe Fly Dance Company u svom repertoaru kombinuju ulični ples sa klasičnim i modernim plesnim izrazima, što na najbolji način govori o raznolikosti stilova i kultura savremene Amerike.

Ta američka plesna grupa je svojim dosadašnjim nastupima na poznatim svjetskim scenama oduševila mnogobrojnu publiku. Imajući u vidu žanrovsku raznovrsnost njihovog koncerta, ali i dosadašnji impozantan stvaralački opus grupe, očekuje se veliko interesovanje nikšićke publike za ovaj nesvakidašnji scenski događaj, koji ne poznaje jezičku barijeru, jer dominantni motivi njihovog rada su pokret i muzika.

Taj muzički događaj Pozorište organizuje u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, u okviru svog – martovskog i repertoara „Nikšićke kulturne scene 2018“.

Ulaz za publiku je besplatan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Animirana sinhronizovana verzija filma „Kuce u operi“ biće prikazana u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 12 časova, kao i u četvrtak, 25. aprila, u terminima od 10 i 12 sati.