Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nagrade za Miloša, Kristijana i Vladanu na međunarodnim takmičenjima

slika_350_img_4286_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.05.2018. u 09:47

Učenici Muzičke škole „Dara Čokorilo“ na takmičenjima u Beogradu, Skadru i Sremskoj Mitrovici nastavili su sa tradicijom ostvarivanja izuzetnih rezultata.

Tako je Miloš Burić, učenik IV razreda Osnovne muzičke škole „Dara Čokorilo“ učestvovao je na 23. Međunarodnom takmičenju „Petar Konjović“ u Beogradu, u disciplini klavir  i osvojio treću nagradu.

„Za ovo prestižno takmičenje pripremala ga je prof. Milica Joković, koja je, osim Milošu, mentorka značajnom broju učenika, nadarnih pijanista, koji nastupaju i osvajaju nagrade na različitim međunarodnim takmičenjima“, naveli su iz Muzičke škole.

Na 17. Međunarodnom takmičenju “Pjeter Gaci”, koje se održavalo u Skadru od 10. do 13. maja, Kristijan Lalović, učenik II razreda srednje Škole, sa odsjeka za klarinet, osvojio je drugu nagradu. Kristijan je u klasi nastavnika Milutina Barbula, a klavirsku korepeticiju je izvodila prof. Ivana Pešić.

A na V Festivalu pijanizma koji se održavao u Sremskoj Mitrovici takođe od 10. do 13. maja, Vladana Šuković osvojila je drugu nagradu.

„Vladana je u klasi prof. Marijetke Nikčević, koja je osim Vladane pripremala i izvodila na međunarodna takmičenja učenike koji su dobitnici značajnih nagrada“, dodali su iz Škole.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci