Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gradska kuća: Promocija zbirke “Ključanje”

naslovnica-knjige-6
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.04.2018. u 06:06

U Gradskoj kući večeras u 19h biće održana promocija zbirke „Ključanje“ i druge priče o divljim ženama iz knjige „Divlje žene“, izbor dr Aleksandra Nikčević Batrićević.

Na promociji će govoriti Dragana Kršenković Brković, Milena Mrdak Mićović, Kristina Bojanović i Aleksandra Nikčević Batrićević, urednica izdanja.

Zbirka ,,Ključanje“ i druge priče o divljim ženama iz knjige “Divlje žene” u izboru Aleksandre Nikčević Batrićević objavljena je u izdanju Otvorenog kulturnog foruma sa Cetinja. Ovo izdanje pripada biblioteci Savremena proza u okviru izdavčke djelatnosti OKF-a. Za izdavača se potpisuje Goran Martinović, urednik izdanja je Milorad Popović, predgovor je napisala Dragana Kršenković Brković, a likovna urednica izdanja je Ana Matić.

Organizator događaja je JU Narodna biblioteka „Njegoš“ Nikšić, a u okviru aprilskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2018.

Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.