Vandali uništili novogodišnji ukras
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 9, 2017 - 15:23
Autor:
onogost.me

Da u Nikšiću jelka na gradskom Trgu nije bez razloga ograđena to su znali svi Nikšićani jer su ukrasi prethodnih godina nestajali preko noći.

Foto : vijesti.me

I dok su svi bili saglasni da nikšićki Trg odavno nije bio lijep i svečarski, kao ove godine, vandali su riješili da ponovo pokažu svoje pravo lice. „Kocka“ ili „paketić“, kako su Nikšićani popularno zvali ukras koji je stajao na Trgu i koji je bio primamljiv za fotografisanje ne samo djeci, nego i odraslima, uništen je.

Kako tvrde očevici bijesna mlada osoba je prije dvije večeri nogom udarala „kocku“ dok su njegovi drugovi oduševljeno snimali „hrabar“ čin drugara. 

„Idi u Trebjesu, izvrišti se i vrati nam se normalan, bravu jedan neslani“, poručio je jedan Nikšićanin.

 

vijesti.me

Ukupno ocjena: 42

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, Jun 26, 2017 - 19:27
Obavezna praksa srednjoškolaca 15 radnih dana

Prijedlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stručnom obrazovanju je utvrđeno da profesionalna praksa za učenike koji u toku nastavne godine nijesu imali praktično obrazovanje kod poslodavca može trajati najduže 15 radnih dana, imajući u vidu trajanje nastavne, odnosno školske godine, čime će se obezbijediti veća obuhvatnost profesionalnom praksom učenika stručnih škola.

Ponedjeljak, Jun 26, 2017 - 17:40
Obilježeno 74 godine od pogibije 25-orice boraca NOR-a

Povodom pogibije 25-orice boraca narodnooslobodilačkog rata (NOR) koji su strijaljani prije 74 godine na Kapinom Polju Udruženje boraca NOR-a (UBNOR) i antifašista Nikšića održalo je komemoraciju.

Ponedjeljak, Jun 26, 2017 - 16:24
UNIFIED opštinski turnir u fudbalu: Sportom do veće inkluzije djece sa intelektualnim smetnjama

Sportsko – rekreativno duštvo „Specijalna olimpijada Nikšić“ organizovalo je UNIFIED opštinski turnir u fudbalu „Fer play“ koji podrazumijeva uključivanje djece sa i bez intelektualnih smetnji u jedan sportski tim.

Ponedjeljak, Jun 26, 2017 - 16:04
Ozrinići: Od udara groma uginule četiri krave

Nestabilne vremenske prilike, praćene jakom grmljavinom, danas su pogodile Nikšić, a petočlana porodica Janjušević posebno će zapamtiti ovaj dan. Naime, njima su oko 13.30h, kako se pretpostavlja, od udara groma uginule četiri krave.

Ponedjeljak, Jun 26, 2017 - 14:30
Nikšić pod video-nadzorom

Javne površine šest crnogorskih opština biće pokrivene video-nadzorom koji bi trebalo da doprinese smanjenju broj krivičnih djela i prekršaja, rečeno je Dnevnim novinama iz MUP-a.