Uspjeli smo: Dragi ljudi, hvala vam od srca!
Objavljeno: Četvrtak, Decembar 7, 2017 - 13:47
Autor:
onogost.me

Devetog novembra Sofija Šušić, četvorogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke bolesti, lisencefalije, ujedinila je ljude u jednoj misiji – prikupiti novac za liječenje koje će značiti mali tračak nade za nju i njene roditelje da će joj biti bolje.

Nepun mjesec kasnije, oko 40.000 eura potrebnih za liječenje u privatnim klinikama u Novom Sadu i Turskoj, prikupljeno je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima. 

„Dragi ljudi, hvala vam od srca! Sofija je skupila sav novac koji joj je bio potreban. Sajt je zatvoren. Da nju sad samo posluži zdravlje i sreća i da joj krene sve nabolje“, napisala je majka Vesna na svojoj FB stranici zahvaljujući ljudima na podršci tokom proteklog perioda.

Na sajtu budihuman.me zabilježeno je 14.777 donatora koji su, bez obzira na visinu svoje donacije, pokazali kako se, kada je to zaista potrebno, možemo svi lako ujediniti oko dobrog i humanog djela.

Sada slijede terapije. Prva je zakazana 9. januara na klinici Vukov centar u Novom Sadu.

„Važno je samo da ona bude tada stabilna i bez temperature. Dalje radimo sve što nam doktorica Aleksandra Ivančic predloži“, kaže kratko Vesna za naš portal.

Humanost ovdje ne treba da se zaustavi, još je djece kojima naš euro mnogo znači.

Ukupno ocjena: 32

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 13:20
Rasvijetljeno pet krađa, prijave protiv tri osobe

Službenici CB Nikšić rasvijetlil su pet krađa i podnijeli prijave protiv tri osobe.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 10:18
U OŠ „Luka Simonović“ organizovan Novogodišnji bazar

Novogodišnji bazar, na kome su se prodavali kreativni radovi učenika urađeni u saradnji sa njihovim nastavnicima i roditeljima, ogranizovan je juče u OŠ „Luka Simonović“.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 09:26
Bogojević: Studenti žele moju smjenu

Studentsko vijeće Filološkog fakulteta u Nikšiću pokrenulo je peticiju u kojoj su, između ostalog, zbog nezadovoljstva uslovima studiranja zatražili ostavku dekana Dragana Bogojevića, ali je on za Pobjedu rekao da je ova priča pokrenuta samo iz razloga da se pokrene njegova smjena.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 08:37
U programe Zavoda uključeno više od 2.000 nezaposlenih

U Crnoj Gori, prema podacima Zavoda za zapošljavanje od 11. decembra, registrovano je 51.881 nezaposlena osoba, sa stopom nezaposlenosti od 22,36 odsto. U poređenju sa istim periodom prošle godine, broj nezaposlenih povećan je za oko 3.500, a stopa je porasla za oko dva procenta.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 08:07
AMSCG: Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz povremeno pojačan vjetar, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.