Uspjeli smo: Dragi ljudi, hvala vam od srca!
Objavljeno: Četvrtak, Decembar 7, 2017 - 13:47
Autor:
onogost.me

Devetog novembra Sofija Šušić, četvorogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke bolesti, lisencefalije, ujedinila je ljude u jednoj misiji – prikupiti novac za liječenje koje će značiti mali tračak nade za nju i njene roditelje da će joj biti bolje.

Nepun mjesec kasnije, oko 40.000 eura potrebnih za liječenje u privatnim klinikama u Novom Sadu i Turskoj, prikupljeno je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima. 

„Dragi ljudi, hvala vam od srca! Sofija je skupila sav novac koji joj je bio potreban. Sajt je zatvoren. Da nju sad samo posluži zdravlje i sreća i da joj krene sve nabolje“, napisala je majka Vesna na svojoj FB stranici zahvaljujući ljudima na podršci tokom proteklog perioda.

Na sajtu budihuman.me zabilježeno je 14.777 donatora koji su, bez obzira na visinu svoje donacije, pokazali kako se, kada je to zaista potrebno, možemo svi lako ujediniti oko dobrog i humanog djela.

Sada slijede terapije. Prva je zakazana 9. januara na klinici Vukov centar u Novom Sadu.

„Važno je samo da ona bude tada stabilna i bez temperature. Dalje radimo sve što nam doktorica Aleksandra Ivančic predloži“, kaže kratko Vesna za naš portal.

Humanost ovdje ne treba da se zaustavi, još je djece kojima naš euro mnogo znači.

Ukupno ocjena: 67

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Mart 20, 2018 - 19:12
U OŠ “Ivan Vušović” učili o prevenciji bolesti zavisnosti

U okviru redovne aktivnosti Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti Nikšić, a u skladu sa godišnjim Planom i programom rada, predstavnice za prevenciju bolesti zavisnosti, Ljubica Abramović i Ratka Jakšić,  upoznale su učenike VIII i  IX  razreda OŠ “Ivan Vušović“ sa tom temom.

Utorak, Mart 20, 2018 - 14:44
Potvrđena optužnica protiv Nikšićanina zbog krađe goriva

Osnovni sud u Nikšiću potvrdio je optužnicu tužilaštva protiv K.B. (18) zbog produženog krivičnog djela teška krađa. Ranije su iz Uprave policije saopštili da su K.B. i maloljetni P.K. 9. februara krali dizel gorivo iz agregata koji pripada firmi Telekom Crna Gora.

Utorak, Mart 20, 2018 - 08:18
AMSCG: Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori jutros se, zbog kiše i snijega, saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Utorak, Mart 20, 2018 - 08:15
Djelovi opštine danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom ostati pojedini djelovi nikšićke opštine.

Ponedjeljak, Mart 19, 2018 - 19:54
Pronađeno beživotno tijelo Momira Goranovića

Danas oko 17h pronađeno je tijelo Momira Goranovića za kojim su mještani, policija i spasioci tragali tri dana u rejonu Golije.