Uspjeli smo: Dragi ljudi, hvala vam od srca!
Objavljeno: Četvrtak, Decembar 7, 2017 - 13:47
Autor:
onogost.me

Devetog novembra Sofija Šušić, četvorogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke bolesti, lisencefalije, ujedinila je ljude u jednoj misiji – prikupiti novac za liječenje koje će značiti mali tračak nade za nju i njene roditelje da će joj biti bolje.

Nepun mjesec kasnije, oko 40.000 eura potrebnih za liječenje u privatnim klinikama u Novom Sadu i Turskoj, prikupljeno je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima. 

„Dragi ljudi, hvala vam od srca! Sofija je skupila sav novac koji joj je bio potreban. Sajt je zatvoren. Da nju sad samo posluži zdravlje i sreća i da joj krene sve nabolje“, napisala je majka Vesna na svojoj FB stranici zahvaljujući ljudima na podršci tokom proteklog perioda.

Na sajtu budihuman.me zabilježeno je 14.777 donatora koji su, bez obzira na visinu svoje donacije, pokazali kako se, kada je to zaista potrebno, možemo svi lako ujediniti oko dobrog i humanog djela.

Sada slijede terapije. Prva je zakazana 9. januara na klinici Vukov centar u Novom Sadu.

„Važno je samo da ona bude tada stabilna i bez temperature. Dalje radimo sve što nam doktorica Aleksandra Ivančic predloži“, kaže kratko Vesna za naš portal.

Humanost ovdje ne treba da se zaustavi, još je djece kojima naš euro mnogo znači.

Ukupno ocjena: 104

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Jul 21, 2018 - 10:40
AMSCG: Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Subota, Jul 21, 2018 - 08:24
FOTO I VIDEO: Pomor ribe na Slanom jezeru, članovi SRK „Nikšić“ spriječili pravu katastrofu

Članovi SRK „Nikšić“ juče su na lokalitetu Samardžića do, na Slanom jezeru, satima spasavali ribu od uginuća, nakon što su velike količine, mahom šarana, ostale zarobljene u rupama usljed ispuštanja vode iz akumulacije.

Petak, Jul 20, 2018 - 16:59
Simović sjutra u radnoj posjeti opštini Nikšić

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović boraviće sjutra u radnoj posjeti opštini Nikšić.

Petak, Jul 20, 2018 - 13:04
Počela kampanja "Kad pijem ne vozim"

Kampanja „Kad pijem ne vozim“, čiji je cilj ukazivanje na štetne posljedice vožnje pod dejstvom alkohola, počela je danas i trajaće do 31. avgusta.

Petak, Jul 20, 2018 - 12:13
Nikšićanin osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić lišili su slobode M.P. (63) zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.