Troje maloljetnika povrijeđeno u udesu
Objavljeno: Nedjelja, Maj 13, 2018 - 15:50
Autor:
onogost.me

Tri maloljetne osobe povrijeđene su u udesu koji se danas dogodio na magistralnom putu Nikšić - Plužine.

Foto : rtcg.me

U udesu je povrijeđen A.M. (14), koji je zbog povrede glave, nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici Nikšić, prebačen u Klinički centar CG.

Povrijeđeni je i D.M. (16), kao i K.J. (16) koji je nakon unutrašnjih povreda stomaka operisan i sada je stabilnih vitalnih parametara.

U udesu, su učestvovala dva vozila Folksvagen pasat. 

Tokom uviđaja saobraćaj je bio u prekidu na tom dijelu puta.

rtcg.me

Ukupno ocjena: 5

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Maj 26, 2018 - 12:03
Noć mladosti i ljepote maturanata Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole

Srećni zbog kraja školovanja, a ipak i malo tužni zbog rastanka sa prijateljima, maturanti Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole ozvaničili su sinoć kraj srednjoškolskih dana.

Subota, Maj 26, 2018 - 09:18
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, osim na pojedinim dionicama na sjeveru gdje jutarnja magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:27
U aprilu potrošeno 24 odsto manje struje

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u aprilu preuzeli ukupno 188.778.119 kilovat sati struje, što je oko 24 odsto manje u odnosu na mart, saopštili su danas iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:01
Migranati preko Krsca za Hercegovinu

Malo ko od Gačana ovih dana nije imao blizak susret sa migrantima. Zato i policija ima pune ruke posla, skoro svaki dan privedu po grupu nezvanih gostiju.

Petak, Maj 25, 2018 - 16:32
Zbor Župljana: Uputiće dopise Markoviću i Grboviću

Na zboru mještana nikšićke Župe, kome je prisustvovalo 98 stanovnika toga kraja, odlučeno je da se upute dopisi predsjednicima Vlade i Opštine Nikšić, kao i predstavniku Uniproma, firme koja gazduje rudokopima u tom kraju, da se u roku od 15 dana organizuje sastanak kako bi pokušali naći rješenje za probleme u toj mjesnoj zajednici.