Poruke i simboli ljubavi ukrasili nikšićku gimnaziju
Objavljeno: Srijeda, Februar 14, 2018 - 14:34
Autor:
onogost.me

Učenički parlament Gimnazije „Stojan Cerović“, zajedno sa No Hate klubom, obilježio je Dan zaljubljenih.

Foto : Gimnazija "Stojan Cerović"

Poruke i simboli ljubavi ukrasili su školu, a u toku odmora na holu je projektovan i film na ovu temu.

„Dan zaljubljenih, za neke možda kao i svaki drugi dan, ali za nikšićke gimnazijalce jako poseban dan. Učenički parlament gimnazije je zajedno sa No Hate klubom odlučio da na današnji dan promoviše jednakost, zajedništvo, borbu protiv govora mržnje i naravno da pruži podršku i ljubav za sve učenike škole. Naša poruka je jasna: budite ono što jeste, volite prvo sebe i poštujte druge!“ kazala je Nađa Stolica, predsjednica Učeničkog parlamenta.

Ukupno ocjena: 16

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 19:18
Predstavljen vodič za jednoroditeljske porodice

Udruženje Roditelji izdalo je vodič koji treba da pomogne članovima jednoroditeljskih porodica da jednom mjestu dobiju ključne informacije u vezi sa formalnim, pravnim i administrativnim procedurama koji prate proces razvoda, svim izazovima samohranog roditeljstva i usklađivanjem odnosa među bivšim partnerima, prije svega u cilju zaštite djece.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 16:33
Zaboravljenim stazama: Komarnica

Tekla je rijeka kroz planine i polja, nosila kamen ispred sebe, vardala i komarala, pa je nazvaše Komarnica. Dok je tako komarala i komadala, širila je svojim tokom poljanu između brda i greda, a onda je rascijepila zemlju pod sobom i u nju se glavački zaletjela. Poljana, raspolućena rijekom, koja se povukla u svoj tok zatravi, brdo se okiti drvetom... Samo sure grede junački izložiše gole grudi udarima vjetrova i snjegova. Polako cijeli taj kraj počeše zvati po rijeci...

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 14:37
Nikšićanin 30 puta darovao krv: Ne treba da čekaš da te neko zove

Kada daješ krv treba da znaš da si nekome spasao život, ne treba da čekaš da te neko zove, kaže tridesetpetogodišnji Milan Hajrušaj iz Nikšića koji je do sada 30 puta dao krv.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 09:18
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a iz Auto moto saveza apeluju na vozače da voze oprezno i poštuju saobraćajna pravila.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 08:55
Vodna škola na Grahovu od 18. do 24.

Savez izviđača Crne Gore od 18. do 24. juna 2018. godine organizuje izviđačku vodnu školu na Grahovu.