„Ozon“ i „Breznica“ sjutra o aktuelnim problemima u oblasti životne sredine u Nikšiću i Pljevljima
Objavljeno: Utorak, Novembar 14, 2017 - 16:33
Autor:
onogost.me

Ekološki pokret „Ozon" i Ekološko društvo "Breznica", Pljevlja organizuju tematsku konferenciju za novinare „Ekološki Alarm – Upozorenje na aktuelne probleme u oblasti životne sredine u Nikšiću i Pljevljima“ kako bi skrenuli pažnju javnosti na trenutno stanje u opštinama koje su i najugroženije životne sredine u Crnoj Gori.

Foto : Ilustracija

Konferencija će biti upriličena sjutra u prostorijama Arhus centra Nikšić, Ulica Serdara Jola Pioletića bb (nova zgrada Miljanić) sa početkom u 10.30h.

Na konferenciji će govoriti Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta „Ozon" i Milorad Mitrović, izvršni direktor Ekološkog društva „Breznica", Pljevlja.

Aerozagađenje tokom sezone grijanja, industrijski zagađivači i integrisane dozvole, (ne)održivost privremenih lokacija za deponovanje komunalnog otpad, loše upravljanje zaštićenim predjelima, institucionalni kapaciteti u oblasti životne sredine na državnom i lokalnom nivou su problemi koji će biti u fokusu konferencije.

Ukupno ocjena: 3

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Novembar 19, 2017 - 19:13
Mališani „Bistrice“ uspješni na podgoričkoj puzlijadi

Predškolci vaspitne jedinice„Bistrica“ učestvovali su na jučerašnjoj puzlijadi koja se povodom Svjetskog dana prava djeteta organizovala u podgoričkom Mall of Montenegru.

Nedjelja, Novembar 19, 2017 - 15:42
Sofijin svijet ispunjen teškom bolešću, ali i beskrajnom ljubavlju i nadom

Kad bi upornost i ljubav liječili, četvorogodišnju Sofiju Šušić davno bi izliječila ljubav njenih roditelja. 

Nedjelja, Novembar 19, 2017 - 13:48
Protekle sedmice rođeno 10 beba

Prema zvaničnim podacima Opšte bolnice, u prethodnih sedam dana u Nikšiću rođeno je 10 beba.

Subota, Novembar 18, 2017 - 16:11
Nestao Vuko Simović, potraga se nastavlja sjutra

Vuko Simović, planinar i lovočuvar iz sela Brestice nestao je prije tri dana, kazao je portalu Onogošt Slavko Krivokapić, član Dobrovoljnog vatrogasnog udruženja "Brestice".

Petak, Novembar 17, 2017 - 14:34
Ne jenjava podrška Sofiji: Juče studenti, danas gimnazijalci!

Učenici Gimnazije „Stojan Cerović“ još jednom su pokazali svoje veliko srce i spremnost da pomognu onima kojima je to potrebno.