OŠ „Luka Simonović“: Za Iliju prikupljeno 530 eura
Objavljeno: Srijeda, Maj 16, 2018 - 12:10
Autor:
onogost.me

U OŠ „Luka Simonović“ prikupljeno je 530 eura za našeg sugrađanina i bivšeg učenika te škole, Iliju Bulajića, kojem su hitno potrebna novčana sredstva za transplantaciju bubrega.

Foto : Privatna arhiva

Kako su kazali iz škole, novac će biti uplaćen na žiro račun koji je otvoren za prikupljanje pomoći.

„Najveći dio sredstava prikupljen je uz pomoć kutuje koja se nalazila u holu škole i u kojoj je doniran novac od strane učenika, roditelja i zaposlenih u školi. Zahvaljujemo se svima koji su donirali novac i Iliji želimo da što prije započne liječenje i brz oporavak“, naveli su oni.

Ukupno ocjena: 18

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Maj 26, 2018 - 12:03
Noć mladosti i ljepote maturanata Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole

Srećni zbog kraja školovanja, a ipak i malo tužni zbog rastanka sa prijateljima, maturanti Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole ozvaničili su sinoć kraj srednjoškolskih dana.

Subota, Maj 26, 2018 - 09:18
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, osim na pojedinim dionicama na sjeveru gdje jutarnja magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:27
U aprilu potrošeno 24 odsto manje struje

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u aprilu preuzeli ukupno 188.778.119 kilovat sati struje, što je oko 24 odsto manje u odnosu na mart, saopštili su danas iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:01
Migranati preko Krsca za Hercegovinu

Malo ko od Gačana ovih dana nije imao blizak susret sa migrantima. Zato i policija ima pune ruke posla, skoro svaki dan privedu po grupu nezvanih gostiju.

Petak, Maj 25, 2018 - 16:32
Zbor Župljana: Uputiće dopise Markoviću i Grboviću

Na zboru mještana nikšićke Župe, kome je prisustvovalo 98 stanovnika toga kraja, odlučeno je da se upute dopisi predsjednicima Vlade i Opštine Nikšić, kao i predstavniku Uniproma, firme koja gazduje rudokopima u tom kraju, da se u roku od 15 dana organizuje sastanak kako bi pokušali naći rješenje za probleme u toj mjesnoj zajednici.