Odgovor Medojevića na jučerašnji članak iz OŠ “Ratko Žarić“
Objavljeno: Četvrtak, Decembar 7, 2017 - 12:05
Autor:
onogost.me

Povodom jučerašnjeg pisanja našeg portala o odvaljivanju plafona u OŠ "Ratko Žarić", te nakon toga o reakciji direktora te ustanove Vlastimira Medojevića da je odobrio profesorima da, zajedno sa učenicima, odvale krtični dio plafona budući da je ugrožavao bezbjednost djece koja borave u sali, Medojević je danas uputio odgovor.

Foto : onogost.me

Prenosimo ga u cjelosti.

„Juče je „Onogošt“ portal objavio vijest kako je u našoj školi došlo do obrušavanja dijela plafona u fiskulturnoj sali. Isti portal prenosi moju izjavu kako sam ja dao nalog nastavnom osoblju i učenicima da to namjerno rade. Iz konteksta jasno je izvući zaključak da sam tako ugrozio život nastavnog osoblja i učenika.

Istina je da ovakvu izjavu nijesam dao, jer se kosi sa mojim životnim i profesionalnim principima. Naprotiv, činjenica je da sam obavezao tehničko osoblje škole da uklone dio plafona, koji je mogao da ugrozi bezbjednost učenika, nastavnog osoblja i korisnika. U ostalom, moja pozicija u školi obavezuje me da veoma vodim računa o bezbjednosti učenika i svih zaposlenih i korisnika naše škole.

Upravo zbog toga odbacujem sve navode pomenutog portala, kao ostalih medija koji su prenijeli, bez i jedne trunke provjere činjeničnog stanja što se stvarno dogodilo“, naveo je Medojević.

Ukupno ocjena: 24

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Jul 21, 2018 - 10:40
AMSCG: Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Subota, Jul 21, 2018 - 08:24
FOTO I VIDEO: Pomor ribe na Slanom jezeru, članovi SRK „Nikšić“ spriječili pravu katastrofu

Članovi SRK „Nikšić“ juče su na lokalitetu Samardžića do, na Slanom jezeru, satima spasavali ribu od uginuća, nakon što su velike količine, mahom šarana, ostale zarobljene u rupama usljed ispuštanja vode iz akumulacije.

Petak, Jul 20, 2018 - 16:59
Simović sjutra u radnoj posjeti opštini Nikšić

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović boraviće sjutra u radnoj posjeti opštini Nikšić.

Petak, Jul 20, 2018 - 13:04
Počela kampanja "Kad pijem ne vozim"

Kampanja „Kad pijem ne vozim“, čiji je cilj ukazivanje na štetne posljedice vožnje pod dejstvom alkohola, počela je danas i trajaće do 31. avgusta.

Petak, Jul 20, 2018 - 12:13
Nikšićanin osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić lišili su slobode M.P. (63) zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.