Odgovor Medojevića na jučerašnji članak iz OŠ “Ratko Žarić“
Objavljeno: Četvrtak, Decembar 7, 2017 - 12:05
Autor:
onogost.me

Povodom jučerašnjeg pisanja našeg portala o odvaljivanju plafona u OŠ "Ratko Žarić", te nakon toga o reakciji direktora te ustanove Vlastimira Medojevića da je odobrio profesorima da, zajedno sa učenicima, odvale krtični dio plafona budući da je ugrožavao bezbjednost djece koja borave u sali, Medojević je danas uputio odgovor.

Foto : onogost.me

Prenosimo ga u cjelosti.

„Juče je „Onogošt“ portal objavio vijest kako je u našoj školi došlo do obrušavanja dijela plafona u fiskulturnoj sali. Isti portal prenosi moju izjavu kako sam ja dao nalog nastavnom osoblju i učenicima da to namjerno rade. Iz konteksta jasno je izvući zaključak da sam tako ugrozio život nastavnog osoblja i učenika.

Istina je da ovakvu izjavu nijesam dao, jer se kosi sa mojim životnim i profesionalnim principima. Naprotiv, činjenica je da sam obavezao tehničko osoblje škole da uklone dio plafona, koji je mogao da ugrozi bezbjednost učenika, nastavnog osoblja i korisnika. U ostalom, moja pozicija u školi obavezuje me da veoma vodim računa o bezbjednosti učenika i svih zaposlenih i korisnika naše škole.

Upravo zbog toga odbacujem sve navode pomenutog portala, kao ostalih medija koji su prenijeli, bez i jedne trunke provjere činjeničnog stanja što se stvarno dogodilo“, naveo je Medojević.

Ukupno ocjena: 4

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 13:20
Rasvijetljeno pet krađa, prijave protiv tri osobe

Službenici CB Nikšić rasvijetlil su pet krađa i podnijeli prijave protiv tri osobe.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 10:18
U OŠ „Luka Simonović“ organizovan Novogodišnji bazar

Novogodišnji bazar, na kome su se prodavali kreativni radovi učenika urađeni u saradnji sa njihovim nastavnicima i roditeljima, ogranizovan je juče u OŠ „Luka Simonović“.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 09:26
Bogojević: Studenti žele moju smjenu

Studentsko vijeće Filološkog fakulteta u Nikšiću pokrenulo je peticiju u kojoj su, između ostalog, zbog nezadovoljstva uslovima studiranja zatražili ostavku dekana Dragana Bogojevića, ali je on za Pobjedu rekao da je ova priča pokrenuta samo iz razloga da se pokrene njegova smjena.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 08:37
U programe Zavoda uključeno više od 2.000 nezaposlenih

U Crnoj Gori, prema podacima Zavoda za zapošljavanje od 11. decembra, registrovano je 51.881 nezaposlena osoba, sa stopom nezaposlenosti od 22,36 odsto. U poređenju sa istim periodom prošle godine, broj nezaposlenih povećan je za oko 3.500, a stopa je porasla za oko dva procenta.

Četvrtak, Decembar 14, 2017 - 08:07
AMSCG: Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz povremeno pojačan vjetar, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.