Novom tablom upozorenja i muralom obilježen Dan Fondacije “Marija Kotri”
Objavljeno: Ponedjeljak, Septembar 11, 2017 - 13:28

Tabla upozorenja na divljem pružnom prelazu u Kličevu postavljena je danas povodom obilježavanja Dana Fondacije “Marija Kotri” a u okviru nastavka projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay“.

Foto : Privatna arhiva

Takođe, na zidu Doma revolucije, neposredno iza novourađenog parkinga, izradjen je mural sa Marijinim crtežom, u cilju prezentacije i promocije Fondacije široj javnosti.

“Fondacija Marija Kotri ima u planu nastavak projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay “ održavanjem edukativnih radionica u osnovnim školama, radeći preventivno i edukativno kada je u pitanju bezbjednost djece u saobraćaju. Takođe pokrećemo projekat vezan za promociju talentovane djece iz Nikšića, kao i održavanje radionica kreativnog pisanja na engleskom jeziku i radionica fotografije”, naveo je osnivač Fondacije Đorđije Kotri.

Ukupno ocjena: 10

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Septembar 23, 2017 - 12:24
Sve od meda na tridesetak štandova

U Nikšiću se danas održava tradicionalna manifestacija Dani meda. Pored nikšićkih izlagača događaju prisustvuju i pčelari iz drugih crnogorskih gradova, ali i zemalja okruženja - Srbije i Bosne i Hercegovine.

Subota, Septembar 23, 2017 - 08:52
AMSCG: Putevi suvi, vidljivost uglavnom dobra

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, osim nekih dionica u sjevernim predjelima gdje ima magle, saopšteno je iz Auto – moto saveza.

Subota, Septembar 23, 2017 - 08:04
Dani meda na platou Robne kuće

Tadicionalna manifestacija Dani meda održaće se danas u gradu pod Trebjesom.

Subota, Septembar 23, 2017 - 07:39
Dualno obrazovanje konačno zaživjelo: 16 škola i 100 poslodavaca

U 12 crnogorskih opština i 16 stručnih i mješovitih škola od ove godine počelo je da se sprovodi dualno obrazovanje kroz koje će proći 285 učenika kod ukupno 100 poslodavaca, a među njima su i dvije nikšičke škole - JU Srednja stručna škola i JU Prva Srednja stručna škola.

Petak, Septembar 22, 2017 - 19:15
Potpisan memorandum o saradnji dva filozofska fakulteta

Predstavnici Filozofskih fakulteta iz Nikšića i Ljubljane, prof. dr Goran Barović, dekan, i Jasna Mažgon, vođa odjeljenja za pedagogiju i andragogiju, potpisali su Memorandum o saradnji. Prema riječima Mažgon memorandumom će biti definisana saradnja o izvođenju naučno-nastavnog, stručnog i istraživačkog rada.