Novom tablom upozorenja i muralom obilježen Dan Fondacije “Marija Kotri”
Objavljeno: Ponedjeljak, Septembar 11, 2017 - 13:28

Tabla upozorenja na divljem pružnom prelazu u Kličevu postavljena je danas povodom obilježavanja Dana Fondacije “Marija Kotri” a u okviru nastavka projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay“.

Foto : Privatna arhiva

Takođe, na zidu Doma revolucije, neposredno iza novourađenog parkinga, izradjen je mural sa Marijinim crtežom, u cilju prezentacije i promocije Fondacije široj javnosti.

“Fondacija Marija Kotri ima u planu nastavak projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay “ održavanjem edukativnih radionica u osnovnim školama, radeći preventivno i edukativno kada je u pitanju bezbjednost djece u saobraćaju. Takođe pokrećemo projekat vezan za promociju talentovane djece iz Nikšića, kao i održavanje radionica kreativnog pisanja na engleskom jeziku i radionica fotografije”, naveo je osnivač Fondacije Đorđije Kotri.

Ukupno ocjena: 56

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Maj 26, 2018 - 12:03
Noć mladosti i ljepote maturanata Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole

Srećni zbog kraja školovanja, a ipak i malo tužni zbog rastanka sa prijateljima, maturanti Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole ozvaničili su sinoć kraj srednjoškolskih dana.

Subota, Maj 26, 2018 - 09:18
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, osim na pojedinim dionicama na sjeveru gdje jutarnja magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:27
U aprilu potrošeno 24 odsto manje struje

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u aprilu preuzeli ukupno 188.778.119 kilovat sati struje, što je oko 24 odsto manje u odnosu na mart, saopštili su danas iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS.

Subota, Maj 26, 2018 - 08:01
Migranati preko Krsca za Hercegovinu

Malo ko od Gačana ovih dana nije imao blizak susret sa migrantima. Zato i policija ima pune ruke posla, skoro svaki dan privedu po grupu nezvanih gostiju.

Petak, Maj 25, 2018 - 16:32
Zbor Župljana: Uputiće dopise Markoviću i Grboviću

Na zboru mještana nikšićke Župe, kome je prisustvovalo 98 stanovnika toga kraja, odlučeno je da se upute dopisi predsjednicima Vlade i Opštine Nikšić, kao i predstavniku Uniproma, firme koja gazduje rudokopima u tom kraju, da se u roku od 15 dana organizuje sastanak kako bi pokušali naći rješenje za probleme u toj mjesnoj zajednici.