Novom tablom upozorenja i muralom obilježen Dan Fondacije “Marija Kotri”
Objavljeno: Ponedjeljak, Septembar 11, 2017 - 13:28

Tabla upozorenja na divljem pružnom prelazu u Kličevu postavljena je danas povodom obilježavanja Dana Fondacije “Marija Kotri” a u okviru nastavka projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay“.

Foto : Privatna arhiva

Takođe, na zidu Doma revolucije, neposredno iza novourađenog parkinga, izradjen je mural sa Marijinim crtežom, u cilju prezentacije i promocije Fondacije široj javnosti.

“Fondacija Marija Kotri ima u planu nastavak projekta “PAZI GDJE PRELAZIŠ, life has no replay “ održavanjem edukativnih radionica u osnovnim školama, radeći preventivno i edukativno kada je u pitanju bezbjednost djece u saobraćaju. Takođe pokrećemo projekat vezan za promociju talentovane djece iz Nikšića, kao i održavanje radionica kreativnog pisanja na engleskom jeziku i radionica fotografije”, naveo je osnivač Fondacije Đorđije Kotri.

Ukupno ocjena: 34

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Januar 20, 2018 - 13:19
Heroj sa osmjehom na gubilištu – poruka da ne može i ne smije biti mirenja sa zlom!

Borac i slobodar, Ljubo Čupić, koji je među brojnima strjeljan zbog antifašizma, sigurno nije bio jedini koji je bez straha izašao na crtu za metak. Herosjtvo i junaštvo krasilo je mnoge njegove drugove borce. 

Subota, Januar 20, 2018 - 08:10
AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru ima snijega i poledice.

Petak, Januar 19, 2018 - 14:34
Društvo mladih ekologa Nikšić obilježilo 25 godina postojanja

NVO „Društvo mladih ekologa Nikšić“ juče je obilježila 25 godina postojanja i tom prilikom prezentovala retrospektivu projekta „Promocija i valorizacija nedovoljno iskorišćenih ekoturističkih potencijala Nikšića“ .

Petak, Januar 19, 2018 - 09:11
Centar za socijalni rad: Sve više prijavljenih slučajeva nasilja u porodici

Nakon tri Dnevna boravka za stare, Gradskog vešeraja i Pomoći u kući, Nikšić je dobio i Savjetovalište za brak i porodicu i Dnevni boravak 27 plus.

Petak, Januar 19, 2018 - 08:26
Eksplozija u Željezari, nema povrijeđenih

U nikšićkoj Željezari u utorak, 16. januara oko 23h eksplodirala je mina koja se nalazila u peći sa otpadnim željezom čije je topljenje bilo počelo. U toku eksplozije u pogonu je bilo dvadesetak radnika, a srećom, niko nije povrijeđen.