Ekonomsko-ugostiteljska škola: Proslavili 20 godina mature
Objavljeno: Subota, Jun 17, 2017 - 13:21
Autor:
onogost.me

Generacija maturanata srednje Ekonomsko-ugostiteljske škole, 1996/97. obilježila je danas dvadeset godina mature. 

Foto : FOTO MM

Uspomene su evocirali poslednjih mjeseci u svojoj FB grupi, pustili da ih sjećanja vrate u najljepše životno doba, a danas su se 10h vratili u školske klupe i sreli sa razrednim starješinama. Zvono je bilo najava jednog časa osmjeha i ljubavi, poslije čega su, umjesto malog odmora između časova, nastavili razgovor u zbornici na koktelu koji je pripremila uprava u čast ove generacije.

Ponosni što su bili đaci ove škole, zahvalni ne samo na znanju, već i pažnji, vaspitanju, pozvali su i svoje razredne starješine i upravu škole da prisustvuju zabavi koja se večeras nastavlja u Hotelu"Onogošt".

„Vjerujemo da i današnje generacije prepoznaju kvalitet ove ustanove o čemu govore uspjesi nekadašnjih njenih đaka na fakultetima. Ali isto tako nijesmo zaboravili koliko je truda i rada potrebno, pa smo  odlučili da đaka generacije 2016/17., Milicu Mitrović, častimo simboličnom novčanom nagradom koju će na proslavi 55 godina škole, 23. juna u Nikšićkom pozorištu, uručiti  nekadašnja učenica iz te generacije, a sada profesorica u istoj školi Nataša Gojković“, kazala je Tamara Bošnjak ispred svoje generacije dodajući da su skupili sredstva za još jednu donaciju, pa su FK „Ekonomist“ poklonili garnituru sportske opreme.

Generacija koja je danas obilježila ovaj poseban datum, zapravo je i započela tradiciju proslave mature u toj školi, što su potom prihvatile i ostale generacije.

Ukupno ocjena: 28

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 22:07
Kanjon Nevidio: Uspješno okončana akcija spašavanja

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore uspješno su okončali višečasovnu akciju spašavanja njemačke državljanke Aleksandre Crkvenjaš( 44) koja je povrijedila nogu prilikom prolaska kroz kanjon Nevidio. 

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 20:08
Tehnopolis: Okrugli sto na temu “Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije“

Okrugli sto, koji će se realizovati u okviru 8. Bedem fest-a u na temu “Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije“, održaće se sjutra od 11-12h u multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 17:58
Od vatre spašeno nekoliko kuća i pomoćnih objekata

Juče i danas nikšićki vatrogasci imaju pune ruke posla. Osim intervencija po prigradskim naseljima, požar je buknuo i u rejonu Lipove ravni, dvadesetak kilometara od Nikšića, gdje je bilo ugroženo nekoliko kuća i pomoćnih objekata.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 12:46
Uhapšen Nikšićanin, oduzeti mu heroin i buprenorfin

Policija je uhapsila Nikšićanina A.M. (26), kod kojeg su pronašli heroin, buprenorfin i marihuanu, za koje u Odsjeku za borbu protiv droge sumnjaju da su bili namijenjeni uličnoj prodaji.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 12:30
Volonteri su snaga Bedem festa

Snaga i mladost volontera biće i ovog, osmog po redu Bedem festa, važan dio.