Ekonomsko-ugostiteljska škola: Proslavili 20 godina mature
Objavljeno: Subota, Jun 17, 2017 - 13:21
Autor:
onogost.me

Generacija maturanata srednje Ekonomsko-ugostiteljske škole, 1996/97. obilježila je danas dvadeset godina mature. 

Foto : FOTO MM

Uspomene su evocirali poslednjih mjeseci u svojoj FB grupi, pustili da ih sjećanja vrate u najljepše životno doba, a danas su se 10h vratili u školske klupe i sreli sa razrednim starješinama. Zvono je bilo najava jednog časa osmjeha i ljubavi, poslije čega su, umjesto malog odmora između časova, nastavili razgovor u zbornici na koktelu koji je pripremila uprava u čast ove generacije.

Ponosni što su bili đaci ove škole, zahvalni ne samo na znanju, već i pažnji, vaspitanju, pozvali su i svoje razredne starješine i upravu škole da prisustvuju zabavi koja se večeras nastavlja u Hotelu"Onogošt".

„Vjerujemo da i današnje generacije prepoznaju kvalitet ove ustanove o čemu govore uspjesi nekadašnjih njenih đaka na fakultetima. Ali isto tako nijesmo zaboravili koliko je truda i rada potrebno, pa smo  odlučili da đaka generacije 2016/17., Milicu Mitrović, častimo simboličnom novčanom nagradom koju će na proslavi 55 godina škole, 23. juna u Nikšićkom pozorištu, uručiti  nekadašnja učenica iz te generacije, a sada profesorica u istoj školi Nataša Gojković“, kazala je Tamara Bošnjak ispred svoje generacije dodajući da su skupili sredstva za još jednu donaciju, pa su FK „Ekonomist“ poklonili garnituru sportske opreme.

Generacija koja je danas obilježila ovaj poseban datum, zapravo je i započela tradiciju proslave mature u toj školi, što su potom prihvatile i ostale generacije.

Ukupno ocjena: 10

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Jun 28, 2017 - 10:16
Pronađena lična dokumenta

Lična karta, vozačka dozvola i bankovne kartice pronađene su sinoć u parku.

Srijeda, Jun 28, 2017 - 09:21
AMSCG: Pravite duže pauze u toku vožnje

Zbog visokih temperatura iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) savjetovano je vozačima da putuju u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima. 

Srijeda, Jun 28, 2017 - 07:53
Suđenje u akciji “Paketić”: Korisnik sam droga, ali je nikad nijesam prodavao

Davanjem odbrane optuženih juče je u Višem sudu u Podgorici počelo suđenje petorici uhapšenih u policijskoj akciji “Paketić”, koji se terete za uličnu distribuciju narkotika u Nikšiću.

Srijeda, Jun 28, 2017 - 07:47
Upisi na fakultete kasne, budući brucoši u neizvjesnosti

Kašnjenje s upisom na prvu godinu fakulteta, uzrokovano reformom obrazovanja, poremetilo je planove mnogim budućim akademcima.

Utorak, Jun 27, 2017 - 17:05
Policajci održali saobraćajni čas mališanima iz vrtića "Vrabac"

Policijski službenici nikšićkog Centra bezbjednosti, Radoje Pićurić, Vladimir Ivanović i Slobodan Mušović, održali su saobraćajni čas mališanima iz vrtića „Vrabac“ u Ozrinićima.