Danas propala blokada skvera
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 11, 2018 - 18:11
Autor:
onogost.me

U Nikšiću je i danas održan protest zbog poskupljenja goriva.No, za razliku od juče,  danas je samo manja grupa Nikšićana odlučila da blokira saobraćaj na Bulevaru Vuka Mićunovića, dok su "zarobljeni" vozači, nerijetko negodujući, preko tortoara zaobilazili blokadu. 

Foto : onogost.me

"Ovo je slika kompletne naše svakodnevnice. Ljudi očigledno nemaju te probleme. Nas par nesretnika imamo i neka tako bude i dalje", ironično je prokomentarisao Nikola Kadović, jedan od učesnika blokade. 

Tako su se i organizatori umjesto polučasovne blokade zadržali svega petnaestak minuta. 

Cijene goriva u Crnoj Gori su, nakon posljednjeg poskupljenja krajem maja, među skupljima u regionu, ali i u odnosu na neke države Evropske unije čiji je standard znatno veći od crnogorskog, poput Luksemburga, Austrije i Njemačke. 

Ukupno ocjena: 15

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Avgust 18, 2018 - 16:01
Plužine i Šavnik će svim osnovcima kupiti udžbenike

Četiri od 23 opštine, Berane, Budva, Plužine i Šavnik, obezbijediće besplatne udžbenike za sve osnovce. Lokalna uprava Herceg Novog to će učiniti za đake prva tri razreda, dok će 13 opština komplete besplatnih knjiga pokloniti samo prvacima. U budžetima četiri opštine ta stavka nije planirana.
 

Subota, Avgust 18, 2018 - 14:16
Preminuo Jovan Karadžić-Kadžo

Nakon kraće bolesti, danas je u 77. godini preminuo poznati slikar i vajar Jovan Karadžić-Kadžo.

Subota, Avgust 18, 2018 - 11:35
Ministarstvo nauke izdvojilo milion eura za mlade istraživače

Ministarstvo nauke raspisalo je konkurs kojim mladim istraživačima, budućim doktorima nauka, omogućava da se u naredne tri godine puno radno vrijeme posvete naučno-istraživačkom radu o trošku države.

Subota, Avgust 18, 2018 - 10:36
Počelo takmičenje u ljenčarenju: Za najvećeg lenjivca 18 konkurenata

Tradicionalno takmičenje u ljenčarenju, šesto po redu, koje je počelo danas, okupilo je ukupno 18 takmičara, od čega 15 iz Crne Gore i tri iz Srbije.

Subota, Avgust 18, 2018 - 10:09
Putevi suvi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevim i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i vozačima savjetovali da vožnju prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima.