Danas propala blokada skvera
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 11, 2018 - 18:11
Autor:
onogost.me

U Nikšiću je i danas održan protest zbog poskupljenja goriva.No, za razliku od juče,  danas je samo manja grupa Nikšićana odlučila da blokira saobraćaj na Bulevaru Vuka Mićunovića, dok su "zarobljeni" vozači, nerijetko negodujući, preko tortoara zaobilazili blokadu. 

Foto : onogost.me

"Ovo je slika kompletne naše svakodnevnice. Ljudi očigledno nemaju te probleme. Nas par nesretnika imamo i neka tako bude i dalje", ironično je prokomentarisao Nikola Kadović, jedan od učesnika blokade. 

Tako su se i organizatori umjesto polučasovne blokade zadržali svega petnaestak minuta. 

Cijene goriva u Crnoj Gori su, nakon posljednjeg poskupljenja krajem maja, među skupljima u regionu, ali i u odnosu na neke države Evropske unije čiji je standard znatno veći od crnogorskog, poput Luksemburga, Austrije i Njemačke. 

Ukupno ocjena: 8

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 19:18
Predstavljen vodič za jednoroditeljske porodice

Udruženje Roditelji izdalo je vodič koji treba da pomogne članovima jednoroditeljskih porodica da jednom mjestu dobiju ključne informacije u vezi sa formalnim, pravnim i administrativnim procedurama koji prate proces razvoda, svim izazovima samohranog roditeljstva i usklađivanjem odnosa među bivšim partnerima, prije svega u cilju zaštite djece.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 16:33
Zaboravljenim stazama: Komarnica

Tekla je rijeka kroz planine i polja, nosila kamen ispred sebe, vardala i komarala, pa je nazvaše Komarnica. Dok je tako komarala i komadala, širila je svojim tokom poljanu između brda i greda, a onda je rascijepila zemlju pod sobom i u nju se glavački zaletjela. Poljana, raspolućena rijekom, koja se povukla u svoj tok zatravi, brdo se okiti drvetom... Samo sure grede junački izložiše gole grudi udarima vjetrova i snjegova. Polako cijeli taj kraj počeše zvati po rijeci...

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 14:37
Nikšićanin 30 puta darovao krv: Ne treba da čekaš da te neko zove

Kada daješ krv treba da znaš da si nekome spasao život, ne treba da čekaš da te neko zove, kaže tridesetpetogodišnji Milan Hajrušaj iz Nikšića koji je do sada 30 puta dao krv.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 09:18
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a iz Auto moto saveza apeluju na vozače da voze oprezno i poštuju saobraćajna pravila.

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 08:55
Vodna škola na Grahovu od 18. do 24.

Savez izviđača Crne Gore od 18. do 24. juna 2018. godine organizuje izviđačku vodnu školu na Grahovu.