Čvorović uručila donaciju vrtiću „Osmijeh“
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 19, 2017 - 16:10

Odbornica Pozitivne Crne Gore u Skupštini opštine Nikšić Sandra Muratović Čvorović uručila je danas donaciju vrtiću „Osmijeh“ u Kličevu.

Foto : Privatna arhiva

Najmlađi nikšićani bogatiji su za deset stabala u dvorištu vrtića, kao i mobilijaru za igru mališana.

„Posebna čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Kličevu, svom rodnom mjestu i što kao odbornik i kao roditelj mogu doprinijeti humanitarnoj donaciji vrtiću „Osmijeh“. Imajući u vidu da su djeca naša budućnost, prepoznala sam značaj i potrebu da kroz ovu akciju podignemo nivo njihovih uslova u vrtiću, kako bi sa svojim vaspitačima mogli organizovati aktivnosti u boljim uslovima,a sve u cilju kvalitetnijeg odgoja i srećnijeg djetinjstva“, istakla je ona.

Sve što je danas uručila vrtiću „Osmijeh“, naglašava, kupljeno je zahvaljujući pojedincima kojima se obratila za pomoć oko ove akcije.

„Još jednom mi se potvrdilo ono što sam znala, a to je da Crna Gora ima mnogo humanih ljudi. Ljudi koji su spremni doprinijeti poboljšanju u zajednici, bez obzira na visinu primanja. Upravo su sredstva prikupljena pojedinačnim donacijama ne manjim od 10 a ne većim od 100 eura. Zato je ova donacija još vrednija i ja im se svima od srca zahvaljujem na pomoći“, izjavila je odbornica prilikom uručivanja poklona apelujući na sve pojedince i organizacije, koji su u mogućnosti, da više pažnje posvete humanosti i podizanju svijesti oko odgovornosti društva.

Ukupno ocjena: 15

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Oktobar 21, 2017 - 08:09
Ivanova korita: Čas istorije u prirodi za učenike OŠ „Luka Simonović“

Učenici sedmog razreda OŠ „Luka Simonović“, u okviru projekta „Cetinje jedna priča“ u tordnevnoj su pojseti cetinjskoj opštini a boraviće na Ivanovim koritima do nedjelje 22. oktobra. 

Petak, Oktobar 20, 2017 - 16:34
Pivara donirala 5.000 nikšićkom Crvenom krstu

Pivara „Trebjesa“ je povodom 21. oktobra, Dana fabrike i 121 godine postojanja uplatila OO Crvenog krsta Nikšić donaciju od 5.000 eura.

Petak, Oktobar 20, 2017 - 14:45
Završena rekonstrukcija puta Vilusi-Ilino brdo

Završetak radova na magistralnom putu od Vilusa do graničnog prelaza na Ilinom brdu, koje je realizovala Direkcija za saobraćaj uz pomoć lokalne uprave našeg grada, ozvaničen je danas.

Petak, Oktobar 20, 2017 - 13:26
Radulović najavio protest mještana Župe: Savjet MZ da odlučuje kako će se trošiti novac od koncesija

Nakon što je Savjet Mjesne zajednice Župa Nikšićka ukazao na stanje puta Rubeža-Morakovo, a reakcija Opštine izostala, Župljani će u ponedjeljak, 23. oktobra u 11h organizovati jednočasovni protest upozorenja na mjestu Krstovače.

Petak, Oktobar 20, 2017 - 08:01
AMSCG: Putevi suvi, vidljivost dobra

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza, i apelovali na vozače da budu pažljivi i poštuju saobraćajne propise.