Čvorović uručila donaciju vrtiću „Osmijeh“
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 19, 2017 - 16:10

Odbornica Pozitivne Crne Gore u Skupštini opštine Nikšić Sandra Muratović Čvorović uručila je danas donaciju vrtiću „Osmijeh“ u Kličevu.

Foto : Privatna arhiva

Najmlađi nikšićani bogatiji su za deset stabala u dvorištu vrtića, kao i mobilijaru za igru mališana.

„Posebna čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Kličevu, svom rodnom mjestu i što kao odbornik i kao roditelj mogu doprinijeti humanitarnoj donaciji vrtiću „Osmijeh“. Imajući u vidu da su djeca naša budućnost, prepoznala sam značaj i potrebu da kroz ovu akciju podignemo nivo njihovih uslova u vrtiću, kako bi sa svojim vaspitačima mogli organizovati aktivnosti u boljim uslovima,a sve u cilju kvalitetnijeg odgoja i srećnijeg djetinjstva“, istakla je ona.

Sve što je danas uručila vrtiću „Osmijeh“, naglašava, kupljeno je zahvaljujući pojedincima kojima se obratila za pomoć oko ove akcije.

„Još jednom mi se potvrdilo ono što sam znala, a to je da Crna Gora ima mnogo humanih ljudi. Ljudi koji su spremni doprinijeti poboljšanju u zajednici, bez obzira na visinu primanja. Upravo su sredstva prikupljena pojedinačnim donacijama ne manjim od 10 a ne većim od 100 eura. Zato je ova donacija još vrednija i ja im se svima od srca zahvaljujem na pomoći“, izjavila je odbornica prilikom uručivanja poklona apelujući na sve pojedince i organizacije, koji su u mogućnosti, da više pažnje posvete humanosti i podizanju svijesti oko odgovornosti društva.

Ukupno ocjena: 24

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Maj 22, 2018 - 14:37
Predstavljamo nikšićke škole: OŠ ”Jagoš Kontić”

Duga i burna tradicija škole, prekidana ratom, ali obilježena istrajnošću mještana koji su bili željni znanja i obrazovanja, a potom brojni uspjesi učenika i zaposlenih, samo su neki od razloga zbog kojih osnovna škola “Jagoš Kontić” u Straševini, koja nosi ime po čuvenom učesniku u mnogim akcijama koje su izvodile partizanske jedinice u okolini Nikšića, kao i u čuvenoj Pljevaljskoj bici, zaslužuje da se pomene.

Utorak, Maj 22, 2018 - 10:23
Saobraća se po suvim putevima

U Crnoj Gori jutros se većinom saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Utorak, Maj 22, 2018 - 09:25
Od početka godine devetoro poginulih u 1.200 saobraćajnih nezgoda

U Crnoj Gori se od početka godine dogodila 1.181 saoraćajna nezgoda, što je 9,4 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, pokazuju preliminarni podaci Monstata.

Ponedjeljak, Maj 21, 2018 - 19:18
Mališani JPU „Dragan Kovačević“ u posjeti Cetinju

JPU „Dragan Kovačević“, povodom Dana Ustanove i ispraćaja budućih prvaka, organizuje edukativno-rekreativnu posjetu Cetinju pod nazivom “Osmijeh krasi naše lice, stižemo ti prijestonice”.

Ponedjeljak, Maj 21, 2018 - 15:29
Neplaćanje alimentacije sve izraženije

Neplaćanje alimentacije je veliki problem i država mora pronaći rješenje, posebno jer je sve više brakorazvodnih parnica, ocijenjeno je u emisiji "Okvir" RTCG.