Čvorović uručila donaciju vrtiću „Osmijeh“
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 19, 2017 - 16:10
Autor:
onogost.me

Odbornica Pozitivne Crne Gore u Skupštini opštine Nikšić Sandra Muratović Čvorović uručila je danas donaciju vrtiću „Osmijeh“ u Kličevu.

Foto : Privatna arhiva

Najmlađi nikšićani bogatiji su za deset stabala u dvorištu vrtića, kao i mobilijaru za igru mališana.

„Posebna čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Kličevu, svom rodnom mjestu i što kao odbornik i kao roditelj mogu doprinijeti humanitarnoj donaciji vrtiću „Osmijeh“. Imajući u vidu da su djeca naša budućnost, prepoznala sam značaj i potrebu da kroz ovu akciju podignemo nivo njihovih uslova u vrtiću, kako bi sa svojim vaspitačima mogli organizovati aktivnosti u boljim uslovima,a sve u cilju kvalitetnijeg odgoja i srećnijeg djetinjstva“, istakla je ona.

Sve što je danas uručila vrtiću „Osmijeh“, naglašava, kupljeno je zahvaljujući pojedincima kojima se obratila za pomoć oko ove akcije.

„Još jednom mi se potvrdilo ono što sam znala, a to je da Crna Gora ima mnogo humanih ljudi. Ljudi koji su spremni doprinijeti poboljšanju u zajednici, bez obzira na visinu primanja. Upravo su sredstva prikupljena pojedinačnim donacijama ne manjim od 10 a ne većim od 100 eura. Zato je ova donacija još vrednija i ja im se svima od srca zahvaljujem na pomoći“, izjavila je odbornica prilikom uručivanja poklona apelujući na sve pojedince i organizacije, koji su u mogućnosti, da više pažnje posvete humanosti i podizanju svijesti oko odgovornosti društva.

Ukupno ocjena: 13

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 22:07
Kanjon Nevidio: Uspješno okončana akcija spašavanja

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore uspješno su okončali višečasovnu akciju spašavanja njemačke državljanke Aleksandre Crkvenjaš( 44) koja je povrijedila nogu prilikom prolaska kroz kanjon Nevidio. 

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 20:08
Tehnopolis: Okrugli sto na temu “Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije“

Okrugli sto, koji će se realizovati u okviru 8. Bedem fest-a u na temu “Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije“, održaće se sjutra od 11-12h u multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 17:58
Od vatre spašeno nekoliko kuća i pomoćnih objekata

Juče i danas nikšićki vatrogasci imaju pune ruke posla. Osim intervencija po prigradskim naseljima, požar je buknuo i u rejonu Lipove ravni, dvadesetak kilometara od Nikšića, gdje je bilo ugroženo nekoliko kuća i pomoćnih objekata.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 12:46
Uhapšen Nikšićanin, oduzeti mu heroin i buprenorfin

Policija je uhapsila Nikšićanina A.M. (26), kod kojeg su pronašli heroin, buprenorfin i marihuanu, za koje u Odsjeku za borbu protiv droge sumnjaju da su bili namijenjeni uličnoj prodaji.

Srijeda, Avgust 23, 2017 - 12:30
Volonteri su snaga Bedem festa

Snaga i mladost volontera biće i ovog, osmog po redu Bedem festa, važan dio.