Nagrađeni za kvalitet: Nikšićka kompanija „Uno“ dobitnik prestižne nagrade QUDAL
Objavljeno: Četvrtak, Jun 16, 2016 - 09:01

Lanac trgovina obućom „Uno-NK“ građani Crne Gore ocijenili su sa najvećom ocjenom kada je u pitanju kvalitet obuće, rezultat je QUality medDAL istraživanja kvaliteta, koje se sprovodi u Crnoj Gori za period 2016/2017.

Foto : Ilustracija

To su rezultati nedavnog istraživanja koje je sprovela švajcarska kuća ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 internet ispitanika, isključivo građana Crne Gore, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Ispitanicima je u anketi putem web-obrasca postavljeno sljedeće pitanje:

„Navedite naziv lanca trgovine obuće koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na crnogorskom tržištu.“

Najveći broj ispitanika je u svom odgovoru naveo nikšićki lanac obuće Uno.

„Uno-NK je velikim izborom prepoznatljivih brendova obuće, s naglaskom na kvalitetu i uslugu krajnjim potrošačima, uspio da pruži najkvalitetnije prodavnice obuće na tržištu Crne Gore, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno“, zaključuju u kompaniji.

Pitanja su bila otvorenog tipa, a ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju primjerenim odgovorom.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK  ima pravo da nosi prestižan status Br.1 u kvalitetu i zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet u kategoriji „lanac trgovina obućom“.

Ovaj lanac trgovine obućom već je ponosni nosilac priznanja za najbolji odnos cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu, Best Buy Award 2015/2016, te je sada ovo priznanje za kvalitet QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. dodatna potvrda njihove izvrsnosti na tržištu.

Projektom QUDAL istražuju se i nagrađuju subjekti (proizvodi, usluge,mediji, javne osobe, kulturni i sportski sadržaji i dr.) koji, prema mišljenju građana, odnosno samih konzumenata, na određenoj teritoriji nude najviši nivo kvaliteta.

Cilj projekta QUDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje, te lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele ili snagu brenda, već samo iskustvo, percepciju izadovoljstvo ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukupno ocjena: 146

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Maj 22, 2018 - 16:16
Prosječna cijena kvadrata stana u novogradnji iznosi 1.162 eura

Prosječna cijena kvadratnog metra stana u novogradnji u Crnoj Gori u prvom kvartalu ove godine iznosila je 1.162 eura i manja je za 0,9 odsto u odnosu na isti kvartal 2017. godine, dok je za 7,7 odsto veća u odnosu na IV kvartal 2017. godine, saopšteno je iz MONSTA-a.

Nedjelja, Maj 20, 2018 - 13:28
Neobrađeno zemljište čeka zakupce i mehanizaciju

Nova zakonska rješenja treba da doprinesu boljoj valorizaciji poljoprivrednog zemljišta i zaštiti od svih vidova promjena namjene, različitih degradacija i štetnih uticaja. Ujedno biće osnov za progresivniju politiku oporezivanje za neobrađivane površine, a urediće i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, poručeno je iz Ministarstva poljoprivrede.

Subota, Maj 19, 2018 - 14:11
Gradi se vjetropark Gvozd u Nikšiću

U Nikšiću će se graditi vjetropark pod nazivom “Gvozd”, a predstavnici Elektroprivrede Crne Gore A.D. Nikšić i kompanije Ivicom holding GmbH iz Beča potpisali su danas Memorandum o razumijevanju.

Petak, Maj 18, 2018 - 12:43
Dnevno će isporučivati 3.000 litara mlijeka

Naredne sedmice počeće optup mlijeka u selima žabljačke opštine, što znači rješavanje dugogodišnjeg problema tamošnjih stočara. Za sada se prijavilo oko 60 stočara koji će kompaniji "Nika" iz Nikšića dnevno isporučivati 3.000 litara mlijeka.

Četvrtak, Maj 17, 2018 - 16:38
Konkurs za 1000+ u drugoj polovini juna

Konkurs za kupovinu stanova u okviru Projekta 1000+ trebalo bi da bude raspisan u drugoj polovinu juna, najavio je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.