Nagrađeni za kvalitet: Nikšićka kompanija „Uno“ dobitnik prestižne nagrade QUDAL
Objavljeno: Četvrtak, Jun 16, 2016 - 09:01

Lanac trgovina obućom „Uno-NK“ građani Crne Gore ocijenili su sa najvećom ocjenom kada je u pitanju kvalitet obuće, rezultat je QUality medDAL istraživanja kvaliteta, koje se sprovodi u Crnoj Gori za period 2016/2017.

Foto : Ilustracija

To su rezultati nedavnog istraživanja koje je sprovela švajcarska kuća ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 internet ispitanika, isključivo građana Crne Gore, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Ispitanicima je u anketi putem web-obrasca postavljeno sljedeće pitanje:

„Navedite naziv lanca trgovine obuće koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na crnogorskom tržištu.“

Najveći broj ispitanika je u svom odgovoru naveo nikšićki lanac obuće Uno.

„Uno-NK je velikim izborom prepoznatljivih brendova obuće, s naglaskom na kvalitetu i uslugu krajnjim potrošačima, uspio da pruži najkvalitetnije prodavnice obuće na tržištu Crne Gore, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno“, zaključuju u kompaniji.

Pitanja su bila otvorenog tipa, a ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju primjerenim odgovorom.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK  ima pravo da nosi prestižan status Br.1 u kvalitetu i zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet u kategoriji „lanac trgovina obućom“.

Ovaj lanac trgovine obućom već je ponosni nosilac priznanja za najbolji odnos cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu, Best Buy Award 2015/2016, te je sada ovo priznanje za kvalitet QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. dodatna potvrda njihove izvrsnosti na tržištu.

Projektom QUDAL istražuju se i nagrađuju subjekti (proizvodi, usluge,mediji, javne osobe, kulturni i sportski sadržaji i dr.) koji, prema mišljenju građana, odnosno samih konzumenata, na određenoj teritoriji nude najviši nivo kvaliteta.

Cilj projekta QUDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje, te lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele ili snagu brenda, već samo iskustvo, percepciju izadovoljstvo ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukupno ocjena: 165

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, Jul 16, 2018 - 19:34
Potrošačka korpa u junu 636,40 eura

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za jun 2018. godine iznosila je 636,40 eura, saopšteno je iz MONSTAT-a.

Subota, Jul 14, 2018 - 16:25
Krivokapić: Nove investicije u EPCG donijeće energetski i ekološki napredak u poslovanju

Elektroprivreda Crne Gore u narednih pet godina planira da investira preko 170 miliona eura, što će po riječima predsjednika Odbora direktora EPCG, Đoka  Krivokapića, rezultirati nizom benefita u energetskom i ekološkom smislu.

Subota, Jul 14, 2018 - 12:15
U čast pivare „Mammut“ u Nikšiću slikao Nikica Raičević; Pivaru posjetili Đukanović i Brajović

Povodom 13. jula, Dana državnosti Crne Gore, a u čast pivare „Mammut“, danas je u hotelu „Onogošt“ u Nikšiću, otvorena trajna izložba slika umjetnika Nikice Raičevića. Događaju su prisustvovali brojni gosti iz kulturnog, privrednog i sportskog života Nikšića i Crne Gore. Takođe, danas su pivaru obišli i predsjednik Milo Đukanović kao i predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

Subota, Jul 14, 2018 - 11:08
"Nova radna mjesta, veća šansa za zaposlenje osoba sa invaliditetom”: Zaposleno šest osoba

Projektom "Nova radna mjesta, veća šansa za zaposlenje osoba sa invaliditetom”, nikšićko Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge "S.T.“ dobilo je grant Zavoda za zapošljavanje vrijedan 60.000 eura.

Petak, Jul 13, 2018 - 16:17
Seljak.me za poljoprivrednike

Portal seljak.me je prvi specijalizovani sajt namijenjen prodaji i kupovini domaćih životinja i poljoprivrednih proizvoda u Crnoj Gori, na kojem se mogu dobiti informacije o dešavanjima i novostima u toj oblasti, saopštio je njegov direktor Marko Maraš.